Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Blogiarvontavoitto

Tiinan nukkekotiblogi osoitteessa  http://tiinan-minit.blogspot.fi/  täytti 8 vuotta, siellä oli arvonta ja onnistuin nappaamaan lohdutuspalkinnon!  Ja mikä "lohdutuspalkinto" sitten! Odotin jotain ihan pienen pientä minijuttua ja kyllä yllätyin kun sainkin tämän kasan tavaraa:

Siinä on kaunista pikkukukallista kangasta josta voi tehdä vaikka hienoja vaatteita, sitten on tikkuja joissa kivat sorvatut päät, niistäkin keksii vaikka mitä, sydännauhaa jolle myös löytyy käyttöä, rasia jossa karkkia, sehän olisi sellaisenaan hyvä säilytysrasia mutta voi myös kehittää joksikin muuksikin. Ihanat keramiikka-astiat ja puuterirasia olivatkin sitten ihan huippu! Astiat ovat Tiinan itsensä tekemät ja todella kauniit ja astioitahan tarvitsee aina! Puuterirasia on myös ihan täydellinen!
Minusta tämä tuntui kyllä päävoitolta, ettei vaan ollut paketit menneet sekaisin?!  :)

                                      Tässä näkee puuterirasian kuviollisen taustankin, ihana!

Suuret kiitokset Tiinalle! 

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Rintamamiestalo nr:o 95

No niin, nyt se sitten on saapunut!


Tässä paketissa on rintamamiestaloni vielä palasina. En aio edes avata sitä vielä koska en kuitenkaan ehdi tehdä sille mitään nyt lähiaikoina. Voin vaan kuvitella että sitten kun pääsen alkuun sen kanssa niin kaikki muu jääkin sitten tekemättä. Tästä taitaa tulla haasteellisin juttu tähänastisista, eritoten ikkunat mietityttävät, haluan niistä avattavat.
Onneksi saa paljon hyviä vinkkejä lukemalla muiden blogeja, jotka jo ovat pidemmällä talonsa kanssa.
Laitan lisää kuvia ja juttuja heti kun pääsen aloittamaan tämän projektin!

Markkinaterveisiä!

Tuli pitkästä aikaa käytyä Lahdessa miniatyyrimarkkinoilla. Onkin ollut niin muita kiireitä etten ole blogiakaan ehtinyt päivittää mutta tämän reissun olin jo aikoja sitten päättänyt tehdä.
Ei minulla mitään varsinaista suunnitelmaa ollut mitä sieltä haen, pääasiassa halusin vain katselemaan kaikkea ihanaa.
No kyllähän siellä sitten rahapussi kummasti tyhjeni. Näin jälkeenpäin ei yhtään kaduta ostokset mitä tein, vaan se mitä jätin ostamatta.
Paljon näin tutunoloisia kasvoja, varmaan olen nähnyt aikaisemmin messuilla tai sitten fb:ssa, en kuitenkaan ruvennut esittäytymään.

Aika paljon tuli ostettua
Harmi vaan etten tullut painaneeksi muistiini keiltä kaikilta ostin.

Nämä ainakin olivat Mirkan pöydästä. Siinä seisoin kauan ja vaan ihailin ja yritin päättää mitä ostaisin kun kaikkea olisin halunnut. Eniten jäi harmittamaan etten ostanut mehumaijaa ja marjanoukkuria.

Nämä astiakaappi- ja keittiöhyllykitit ovat Gepettolta.


Kukkaistutuksia en olekaan itse ehtinyt tehdä ja nyt ei sitten tarvitsekaaa.
Tämä pönttöuuni ja pikkutavarat olivat varmaankin Leealta?  Maitoa, kermaa, kaljaa, hammastahnaa, Kallen kaviaaria, mäntysuopaa ja sunligt-saippuaa, kaikki tarpeellisia, niin no, paitsi kalja. Pönttöuuni tulee luultavasti tulevaan rintamamiestalooni, se on 1:18.
Tässä pikkutavarat vähän lähempää
Hienot haarukat, veitset ja lusikat, paperiset marimekkolautaset ja -servetit, ihana pitsinen pöytäliina ja pari virkattua koria.

Christian Lundkvistilta hieno talonpoikaissohva. Jäi vähän harmittamaan etten ostanut myös pöytäryhmää, johon ihastuin tai edes paria tuolia.

Unohtui vielä mainita ensimmäisestä kuvasta vaaleanvihreä kukka-amppeli, oikein kaunis, mutta myyjää en muista.

Heinäkuussa on nukkekotimarkkinat Forssassa ja sinne sitten tietenkin!