Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vanha Lundby

Tämäkin talo on löytynyt Tukholmasta kirpparilta. Luulin ensin että se oli jonkun itse tekemä mutta sitten näin jossain kuvan jossa oli Lundbytalo ajalta jostain 1946-58 ja se oli aivan samanlainen. Lisäkerrokset olen ostanut myöhemmin. Taloon kuuluu kierreportaat mutta ne ovat rempan jäljiltä vielä irti. Pieni parveke puuttui kokonaan, se pitää tehdä koska oviaukko on jäljellä.   Lisäkerroksia en ole vielä remontoinut. Tässä on aivan sama kuin kartanossakin, huonekalut ja asukkaat hakevat paikkaansa. Pitäisi löytää vähän tarinan alkua, niin siitähän se lähtisi, olisi helpompi edetä. Pihaakin olisi kiva saada aikaiseksi.
Voi että kun olisi niin paljon tekemistä, sinänsä kivaa ja mielenkiintoista mutta kun vaan ei meinaa ehtiä. Tai paremminkin tuntuu että teen koko ajan kaikenlaista pientä joka ei "näy" missään. Esimerkiksi pieniä kukkapurkkeja, minivillasukkia tai karkkeja karkkikauppaan.
Alunperin minulla ei ollut ollenkaan tarkoitus hankkia ensimmäistäkään Lundby-taloa mutta kummasti ne vaan alkavat myös kiehtoa kun niitä enemmän katselee.
Saas nähdä tuleeko sellaista päivää että voisin sanoa yhdenkään talon olevan "valmis"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti