Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tampereen nukkekotimessut

Lauantaina tehtiin Tampereen reissu, olihan siellä nukkismessut! On aina kiva mennä Tampereelle, syntymäkaupunkiini.
Kyllä siellä oli paljon porukkaa, ahdasta oli ja tuskaisen kuuma mutta tunnelma oli kohdallaan, kaikki iloisia ja kivaa oli. Vahinko etten huomannut ottaa sieltä valokuvaa.

Ostoksia tuli tietenkin tehtyä ja rahaa meni, etukäteen ei oikein muita ostosuunnitelmia ollut paitsi sen olin päättänyt että jos Mirkan seinäkellon saan käsiini niin sen ostan! Sitä olen halunnut niin kauan kuin sen ensikerran näin, en vain ole ennen raaskinut ostaa.


Minun saaliini

Tässä ostoksiani, paljon jäi sinne vielä sellaisia joita olisin halunnut ja paljon jäi näkemättäkin kun pöytien edessä oli niin paljon ruuhkaa.
Nukkekodin nukkekoti oli puhdas heräteostos, kuinkahan mahtaa sen kasaaminen ja varsinkin sisustaminen onnistua! Sen ostin Elinalta.
Erjalta tuli iki-ihanat matkalaukku ja pölyhuisku, Jaanalta vessapaperia, kipollinen marjoja, silityskuvia ja pari kukkapurkkia.
Nukenvaunut Tuitelilta, niin söpöt!
Muista ostoksista en valitettavasti muista keneltä ne olivat, sinappi ja ketsuppipullo, Turun sinappia tuubi, pari massapötköä joista saa kakunkoristeita , pieni kaappi sekä vielä valmis porkkanapenkki josta aivan pian saa maukkaita porkkanoita pöytään.

Hugo-vaari ihastelee uutta seinäkelloa
Tässä seinäkello on jo päässyt seinälle ja raksuttaa niin mukavasti, hugo-vaari odottaa innolla että minkälainen mahtaa lyöntiääni olla!

Matkalaukku nököttää siinä pöydän alla odottamassa että joku lähtee matkalle.
Rosalinda testaa uutta pölyhuiskua
Kun Greta otti ja lähti valkoisesta kartanosta perustettuaan kahvila Kirsikan tuli taloon hänen tilalleen Rosalinda, oikein reipas ja iloinen tyttö. Talon väellä kävi tuuri, etteivät kauaa joutuneet olemaan ilman kotiapua, eihän siitä nyt mitään olisi tullutkaan. Kun Rosalinda nyt sai markkinatuomisina uuden pölyhuiskun niin pitihän sitä heti kokeilla ja hyvinhän se pölyt keräsi!

Birgit leikeissään
Onnellisimmaksi varmaan markkinatuliaisista tuli pieni Birgit joka sai nukenvaunut, ja tosi hienot vaunut saikin! Kristiina onkin jo "iso tyttö" eikä ole vaunuista kiinostunut ollenkaan. Birgit kuitenkin on aivan onnessaan, heti piti nukke laittaa vaunuihin nukkumaan!

Marjat ja Turun sinappi pääsivät pöytään. Siellä näkyy myös Kaisan tekemä ihana oksakannu.

Nämä sinappi- ja ketsuppipullot päätyivät Ruusurinteelle Liisan keittiöön!

Porkkanalava pitää viedä kasvimaalle heti kun ilmat sallivat.

Mukavat oli markkinat ja oikein kivaa oli että jotkut nimet nukkekotiharrastajista saivat "kasvot" ja tuntuu kuin olisivat vanhoja tuttuja!

Kesällä sitten ilman muuta Lahden ja Forssan markkinoille, toivottavasti ei mitään esteitä tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti