Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Markkinaterveisiä!

Tuli pitkästä aikaa käytyä Lahdessa miniatyyrimarkkinoilla. Onkin ollut niin muita kiireitä etten ole blogiakaan ehtinyt päivittää mutta tämän reissun olin jo aikoja sitten päättänyt tehdä.
Ei minulla mitään varsinaista suunnitelmaa ollut mitä sieltä haen, pääasiassa halusin vain katselemaan kaikkea ihanaa.
No kyllähän siellä sitten rahapussi kummasti tyhjeni. Näin jälkeenpäin ei yhtään kaduta ostokset mitä tein, vaan se mitä jätin ostamatta.
Paljon näin tutunoloisia kasvoja, varmaan olen nähnyt aikaisemmin messuilla tai sitten fb:ssa, en kuitenkaan ruvennut esittäytymään.

Aika paljon tuli ostettua
Harmi vaan etten tullut painaneeksi muistiini keiltä kaikilta ostin.

Nämä ainakin olivat Mirkan pöydästä. Siinä seisoin kauan ja vaan ihailin ja yritin päättää mitä ostaisin kun kaikkea olisin halunnut. Eniten jäi harmittamaan etten ostanut mehumaijaa ja marjanoukkuria.

Nämä astiakaappi- ja keittiöhyllykitit ovat Gepettolta.


Kukkaistutuksia en olekaan itse ehtinyt tehdä ja nyt ei sitten tarvitsekaaa.
Tämä pönttöuuni ja pikkutavarat olivat varmaankin Leealta?  Maitoa, kermaa, kaljaa, hammastahnaa, Kallen kaviaaria, mäntysuopaa ja sunligt-saippuaa, kaikki tarpeellisia, niin no, paitsi kalja. Pönttöuuni tulee luultavasti tulevaan rintamamiestalooni, se on 1:18.
Tässä pikkutavarat vähän lähempää
Hienot haarukat, veitset ja lusikat, paperiset marimekkolautaset ja -servetit, ihana pitsinen pöytäliina ja pari virkattua koria.

Christian Lundkvistilta hieno talonpoikaissohva. Jäi vähän harmittamaan etten ostanut myös pöytäryhmää, johon ihastuin tai edes paria tuolia.

Unohtui vielä mainita ensimmäisestä kuvasta vaaleanvihreä kukka-amppeli, oikein kaunis, mutta myyjää en muista.

Heinäkuussa on nukkekotimarkkinat Forssassa ja sinne sitten tietenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti