Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lundbyihin lisäystä

No niin, taas on sitten yksi huusholli lisää! Ei ollenkaan ollut tarkoitus, tämä vaan kerran tarttui mukaan jostain kirppikseltä ja vakaa tarkoitus oli laittaa se myyntiin. En ole saanut sitä aikaiseksi ja se on vain lojunut unohdettuna varaston hyllyllä. Nyt sitten katselin että huonekalujakin on aivan yli oman tarpeen, pitäisi laittaa niitä nukkekotikirppikselle, mutta sitten välähti että miksen vaan tee niistä uutta kotia!
Tuumasta toimeen, kasasin olemassa olevista tavaroista kodin, asukkaat vielä ovat poissa kotoa mutta varmaan ilmestyvät maisemiin kun kotikin alkaa valmistua.

Tämä on vähän nuorempaa vuosikertaa kuin muut Lundby-taloni, mutta en ole vielä ottanut tarkemmin selvää vuodesta. Etulistat kuitenkin ovat muovia kun muissa taloissani ne ovat puuta.                      Kylpyhuoneessa sähköjohdotkin vielä roikkuvat ja pyyhkeet puuttuvat.

                                    Verhot ja lamppu vielä niin näyttäisi kodikkaammalta.

                                                          Matto ja verhot tännekin!

                       Seinät näyttävät kovin tyhjiltä, tauluja vailla. Levysoitin sentään on!

Makuuhuoneessa tuunaamani peilipöytä, se oli alkujaan valkoinen mutta oli aika kolhuisessa kunnossa ja yksi jalkakin oli pois. Hioin ja tein uuden jalan ja maalasin mustaksi ja siihen vähän kultauksia.
Sänky oli kullanvärinen ja siitä oli myös päädyt irti, liimasin ne paikoilleen ja maalasin koko sängyn mustaksi, hyvä tuli!
Sängynpeite ja kukkaruukku ovat myös omia tekeleitä.
Verhot vielä tännekin ja taulu ja vaikka tuoli tai jotain.

Saa nähdä minkälaiset asukkaat tähän taloon on tulossa, taitaa olla pitkä jono, asunnoista on puutetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti