Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

lauantai 11. tammikuuta 2014

Neuleita

Olin marras-joulukuussa jotenkin koukussa kutomiseen, nyt ajattelin laittaa tänne muutaman kuvan niistä. Mallit ovat vain kokeiluja omasta päästä, kun en ole löytänyt ohjeita.


Tässä hame ja hihatin, vähän liian paksusta langasta tulivat nämä mutta onpahan ainakin jotain lämmintä päällä eikä tarvitse alasti olla! Puseronkin teen kunnollisen ja eri kankaasta kunhan ehdin.

                                          Tämä neito sai vaaleanpunaisen mekon, takana on napit.

                                           Tällaisen lämpimän hihattimen myös.

    Hän sai myös pitsineuleiset sukat. Tavallisia "vanhanaikaisia" villasukkia raidoilla kudoin varmaan 15 paria, niitä myös myin fb:n kirpparilla.

             Mariannehan jo olikin esittelyssä makeiskaupan avajaisissa mutta olkoon nyt tässäkin.

                                              Pikkutytöille villatakki ja mekko.

                                           Vielä tällainenkin mekko valmistui.

Kyllä kutominen on kivaa puuhaa, kun alkaa niin ei malttais muuta tehdäkään. Nyt olen pitänyt paussia kun silmätkin ovat tehneet kiusaa, harmillista.
Nyt taitaa muutenkin aikani mennä enemmänkin tuolla rintamamiestalon puolella kun yritän saada sitä tehtyä eteenpäin. Vaikka vaihtelu virkistää joten tietenkin teen myös näitä muita minijuttuja siinä sivussa, ideoita riittää vaan aika vaan on tiukalla.







2 kommenttia:

  1. Tuo vaaleanpunainen mekko on ihana. Voisinko saada sinulta silmukka määriä niin voisin koittaa kutoa sellaisen. Nukkekotinukeille en ole löytänyt ohjeita mistään. Kaikki nuo sinun neulomiset ovat tosi kauniita vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkkis! Antaisin mielelläni ohjeen mutta en tullut laittaneeksi muistiin silmukkamääriä kun tein ihan vaan sovittamalla aina välillä nukelle suoraan. Olis kyllä kannattanut kirjoittaa muistiin että itsekin osais helpommin tehdä uusia.

      Poista