Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Birgitan porsliini avaa ovensa!

 Kauppatalon ylimpään kerrokseen on avattu astiakauppa, Birgitan porsliini!
Alkuun ei ollut ollenkaan selvää että siihen tulisi juuri astiakauppa, oikeastaan alunperin siihen piti tulla sisustusliike jossa olisi vähän kaikenlaista sisustukseen liittyvää. Mielestäni oli kuitenkin vaikea rajata aihetta ja tuntui ettei tila riitä alkuunkaan ja niin vaan sitten päätin että siitähän tuleekin astiakauppa!
Astioita olen kerännyt pikkuhiljaa jo pitemmän aikaa ja nyt sitten ostin nukkekotikirppikseltä lisää että olisi vähän enemmän hyllyille pantavaa.
Tässä hyllyt vielä ammottavat tyhjyyttään. Ne tein tietenkin Bilteman tikuista, bambutikuista ja päälle koristelistaa jonka olen ostanut joskus kauan sitten. Taustaksi liimasin tapettia.


Myyjättäreksi tuli Birgitta jonka olen löytänyt kirppikseltä ja jonka hiukset oli puoliksi irti mutta sain pelastettua niin ettei tarvinnut vaihtaa. Nappasin barbielta hiussoljen joka pitää hiukset paikoillaan.

Yleiskuva kaupasta, vielä olisi tilaa keksiä jotain kivaa tuohon lattialle, ehkä pöytä johon voisi laittaa vaikka vaihtelevan kattauksen tai jotain, hmm, pitää miettiä.

Peräseinällä on kannuja, kahvi- ja ruoka-astiastoja ym. Arabian ihanat kannut Kaisalta.

Tämän vasemmanpuoleisen hyllyn astioista suurin osa on Kaisan tuotantoa, aivan ihania kaikki, varsinkin paratiisisarja, taikasarja ja nuo ihanat lasten astiat!

Alahyllyllä on Saaran tekemä Sarviksen astiasto, vielä laatikossaan niin ei nyt näy kunnolla. Nuo kahden alimmaisen hyllyn mukit ovat omaa tuotantoani, ne tein joskus hupparin narun stoppareista, kiinnitin kahvat ja maalasin aika moneen kertaan.
Vasemmalla näkyvät kielot ovat myös omatekoiset, ne ovat fimosta ja rautalangasta. Kukkapylväs on tullut swapista, en muista keneltä.

                                          Kaisan kauniita purkkeja ja muita ihanuuksia.

Oikealla näkyvät kahvipannut ovat omatekemiä fimosta. Nurkkahyllyllä on Saaran tekemiä kauniita aurinko- sekä grapponiapulloja kuin myös toinen mariskooli, toisen on tehnyt mrs Who.


 Birgitta on hyvin tarkka astioiden suhteen, laadusta ei tingitä ja kauniita pitää olla!
Myyntitiski on  kyllä aika kuluneen oloinen mutta Birgitan mielestä se on oikein hyvä ja vain korostaa astioitten kauneutta.
No niin, viimeinen tarkistus, Birgitta hengittää syvään ja on valmiina avaamaan ovet! Tervetuloa ostoksille!

Tuntuu mukavalta kun vihdoin ja viimein sain hienot astiat näytille pois kaapin perukoilta jossa niitä ei nähnyt kukaan. Nyt nukkekotien asukkaat pääsevät hankkimaan kotiinsa kunnon astioita aina tarpeen mukaan.

Kauppatalossa on jo aika vilkasta ja kovasti aherretaan myös kahdessa jäljellä olevassa liikehuoneessa joissa ei vielä ole avajaisia ollut, saa sitten nähdä mitä niihin tulee!
12 kommenttia:

 1. Oih miten upea kauppa! Hyllyt on täynnä upeaa esineistöä! Kerrassaan kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina! Ajattelin että on parempi pitää kauniit astiat esillä kuin kaapissa piilossa!

   Poista
 2. Kylläpä on ihana kauppa! Vaikka mitä kivaa ja kaunista siellä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea Maija, upean posliinikaupan olet tehnyt. Hyllyissä kaikkia ihanuuksia. Voi minun pitäisi tulla ostoksille nuo sinun tekemät mukit ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkkis! Joskus ajattelin laittaa noita mukeja myyntiin kun niitä tuli niin monta mutta en ole uskaltanut kun pelkään että jos kahvat irtoaa, niitä oli tosi vaikea saada pysymään kiinni.

   Poista
 4. Upeasti pääsee esille ihanat tavarat, ihanassa kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anita! Astiat ovat minulle vähän "heikko paikka" ja on kiva kun nyt pääsen itsekin niitä helpommin katselemaan!

   Poista
 5. Ihailen täälä näitä kauppaliikkeesi posliineja, huikean kauniita☺
  Oletko itse valmistanut posliinit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, posliinit ovat kyllä kauniita mutta en ole niitä itse valmistanut!

   Poista