Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulun odotusta

 Tulipahan tehtyä himmeli! Meinas siinä hermot mennä ja niskaa piti aina välillä rauhoitella kun tuli niin äkäisen kipeäksi. Mutta valmiiksi sain! Tein sen kesällä keräämistäni heinän korsista ja tähän meni 90 pientä palaa!

                                                Itsenäisyyspäivääkin piti vähän juhlistaa!
Kauniit kynttilät ostin nukkekotikirppikseltä, jalat väsäsin korunosista ja pienistä helmistä.


Aikaa on taas vierähtänyt ja joulu jo lähestyy huimaa vauhtia! Nukketalot ja niiden asukkaat ovat saaneet rauhassa elää omaa elämäänsä, en juurikaan ole niitä ehtinyt häiritsemään.
Poikkeuksena nuoripari Krisse ja Riku joille on onneksi löytynyt oma asunto. Siinä sitä onkin ollut mukavaa puuhaa oman kodin kuntoon saaminen. Kiirettä pitää ja pitäisi vielä jouluakin valmistella.
Laitan nyt muutamia kuvia vaikka varmaan tulee koti muuttumaan vielä paljonkin, on vähän hakusessa miten järjestää.
Tässä Riku laittaa peiliä seinään. "Krisse, tules nyt katsomaan sopiva korkeus"

Krissellä on kova into leipoa pipareita ja joulupullaa, tietäähän sen, ensimmäinen joulu omassa kodissa!
Rikun taitaa tehdä mieli jotain suolaista, mitähän täältä löytyis?
Rikua ei vanha romanttinen posliiniamme oikein miellyttänyt ja kun kohdalle osui Högforssin valurautainen kunnon amme niin olihan se saatava ja hienohan se onkin! (kirppislöytö Tuurin miljoonakirppikseltä) Vesiputkien ja hanojen laitto vielä kesken, samoin jotain hyllyäkin tarvitaan.
Makuuhuone onkin jo aika asutun näköinen!
Tämä Solbackan Rikun ja Krissen koti muotoutuu vanhaan vitriinikaappiin ja on ollut puhetta että Krissen mummu muuttaisi myös samaan taloon, sitä ei kuitenkaan ole vielä ihan lukkoon lyöty.

3 kommenttia:

  1. Ihanaa nuorten kodissa alkaa näkyä ja ainahan se tehdessä muuttuu useinkin ja itse sanoit minulle, ei nukkis koskaan ole ihan valmis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eihän se koskaan valmiiksi tule, muistaisi vain tehdä näitä päivityksiä, näkee myöhemmin itsekin muutokset, tämä toimii vähän kuin päiväkirjana!

      Poista
  2. Hei ja onnea :) Voitit blogissani helmikäsilaukun. Otatko yhteyttä, niin pistän postiin.

    T. Mirel

    VastaaPoista