Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

torstai 24. lokakuuta 2013

Messumatka

Tulipa käytyä Suuri Snadi-tapahtumassa Vantaan Energia-areenalla. Kotoa lähdettiin aamukuudelta pimeässä, matkalla alkoi sitten tupruttaa lunta niin että pahimmillaan ei nähnyt tietä ollenkaan. Onneksi reissu kuitenkin meni hyvin, aika monta autoa nähtiin pyörähtäneen tien sivuun.
Vantaalla sitten paistoikin aurinko kuin eri maailmassa.
Messut oli hienot tietenkin ja jokaiselle jotain, miehiäkin oli tavallista enemmän liikkeellä nyt kun siellä oli myös pienoisrautatiet, kyllä niissä näkemistä olikin, hienoja maisemia oli rakennettu.
minua tietysti kiinnosti enemmän kuitenkin nukkekotipuoli ja sen kiersinkin useampaan kertaan ja ihastelin kaikkea ja ostinkin jotain vaikka ihmeen maltillisesti tällä kertaa.

Pari nukkea ostin Nukkekoti ja lelusta sekä myös kukkien istutuspöydän joka menee kukkakauppaan. takka-aihion löysin myös, siitä saan kivan takan valkoiseen kartanoon.
Elinalta ostin nukkekotikirjan jota jo aikaisemmin olen ihastellut mutta en raaskinnut ostaa. On hieno kirja, olen iloinen että nyt ostin. Kirjasta oli miniversiokin joka tietenkin piti myös saada, siinä on kaikki sisäsivutkin, mahtava!


Mirkan pöydän vieressä seisoin taas kauan kun kaikkea olisi tehnyt mieli mutta kun oli pakko valita niin ei ollut ihan helppoa. Nyt kuitenkin ostin vain nämä:
Puunkantokori tulee sitten rintamamiestaloon, samoin ilmapuntari, vuokakin jostain hakee paikkansa.
Sitten vielä aivan ihanat leivänpaahdin ja pari pikku kippoa joita myi mrs Who.
Leivänpaahtimen kanssa samaa sarjaa olevan sähkövispilän olenkin ostanut jo aikaisemmin.
Minulla on kummasti kertynyt kaikenlaista pikku tavaraa moderniin 1:12 taloon vaikka sellaista minulla ei vielä edes ole. Nyt alkaa kuitenkin tuntua siltä että sellainen pitää aivan pian saada aikaan että saan tavarat pois talteen lojumasta hyllyiltä ja laatikoista. Asukkaitakin olisi jo odottamassa omaa kotia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti