Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

tiistai 1. lokakuuta 2013

Kesän päättäjäiset

Ehdittiin sentään järjestää grillijuhlat ennenkuin syksy kunnolla tuli päälle. Tulikin oikein hieno ja vielä aika lämmin ilma juuri siksi viikonopuksi kun kaikki ehtivät tulla maalle.
Päivällä nostettiin Railin loputkin kasvattamat porkkanat yös maasta ja Olga-mummo ja Iivari-vaari kävivät vieläpä sienestämässä. Sillä aikaa Raili valmisti illan syötävät ja Paavo laittoi grillin kuumenemaan.

Tässä onkin juuri kokoonnuttu skoolaamaan Paavon ja Railin mökille, kyllä nyt on kiva kesäpaikka! Kova hommahan siinä tietenkin oli ennenkuin se näin hyvään kuntoon saatiin, mutta lopputulos on tosi hyvä, nyt kelpaa!

"Täällä alkaa olla jo kypsää"! huutelee vaari. "Ei muuta kuin syömään"!


Mummolla oli hartiat kipeytyneet porkkanoiden kanssa touhutessa ja vaari niin avuliaana tuli hieromaan. Kyllä se siitä helpottikin.

Harri ja Liisa pääsivät tulemaan ilman piemempiä kaksosia niin saivat kerrankin istua rauhassa. Isommat kaksoset Mari ja Kari ovat mukana, Kari tässä leikkii autolla mummon vieressä kun tytöt vaan leikkivät tyttöjen juttuja.

Tytöt viihtyvätkin hyvin sisällä omissa leikeissään, ulkonakin jo alkaa tuntua kylmältä ja pimeältä.

Vaari vaikuttaa varsin tyytyväiseltä saatuaan purkin Lapin kultaa. Mummo tyytyy kahviin. Paavo se vaan kantaa lisää ruokaa. "Eihän me nyt enempää jakseta, on syöty jo ihan tarpeeksi, syökää te nuoremmat lisää!"

Kyllähän ne syötävät siinä illan mittaan hyvin kauppansa tekivät. Oli oikein mukavaa ja ilmakin hyvä istuskella ulkona mutta sen verran viileää että kaikki olivat oikein tyytyväisiä kun oli kunnon villapaidat päällä. "Kyllä vaan oli hyvä että innostuttiin niitä neulomaan" sanoi Raili.
Olipa mukava kesä, meni vaan ihan liian nopeasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti