Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

maanantai 4. elokuuta 2014

Minipuutarha ruukussa

Netissä on ollut useitakin kuvia hienoista minipuutarhoista, sellaisista ihan oikeista kasveista tehdyistä, ulos joko ruukkuihin, koreihin tai suoraan maahan. Itsekin suunnittelin tekeväni sellaista jo viime kesänä mutta tekemättä jäi sillä kertaa.
Tänä kesänä sain sitten aikaiseksi tällaisen ihan pienen puutarhan ruukkuun tehtynä, aikaa ei nytkään riittänyt että olisin kunnolla paneutunut asiaan mutta kiva näinkin.


Tuon puun, kai se joku paju on, ostin keväällä kaupan poistomyynnistä. Se oli silloin aika huonon näköinen mutta kun oli muuten kooltaan sopiva niin ostin ja onneksi, sillä nyt se kukoistaa ja tekee vauhdilla uusia oksia ja lehtiä, harva se päivä pitää lyhennellä.
Tuossa tuolissa oli pieni poika ottamassa aurinkoa mutta tuli sitten kova kaatosade ja kävi niin sääliksi märkää ressukkaa että piti hakea se sisälle kuivattelemaan.

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana sinun minipuutarha on. Minulla oli viimevuonne mini kasvihuone, syysmyrrsky vei sen ja lasit rikki. Tuollainen pitää minunki ensi kesänä toteuttaa, suloinen on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkkis! Ajatuksena on tehdä ensi kesänä vähän isompi jos vaan saan ajan riittämään.

      Poista