Sivun näyttöjä yhteensä

Translate

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Vihdoinkin!

No niin, vihdoinkin sain katkaistua tämän pitkän blogihiljaisuuden, jo oli aikakin! Jotenkin kaikki aika on hurahtanut ihan muuhun( aika iso osa ajasta on mennyt ihaillessani muiden ihania aikaansaannoksia).
Nyt on sitten asioita kertynyt niin paljon etten tiedä mistä edes aloittaisin. Jotain minihommia olen kuitenkin koko ajan tehnyt kaiken muun ohessa, pääasiassa neuletöitä. Niitä nyt vaan on niin mukava tehdä aina kun ei ole kummempaa tekemistä tai telkkaria katsellessa ja automatkoillakin.
Laitanpa tähän joitakin vanhoja kuvia aikaansaannoksistani:

Tästä jakusta puuttuu vielä napit, eipä niitä tarvikaan jos laittaa alle pienen puseron.

Tämä herrasmies sai myös vaatteet paitsi paita oli vain harjoituskappale. Se pitää tehdä uusiksi, nyt tiedän paremmin miten sen teen, toivottavasti onnistun sen kanssa.

Tämä vanhempi rouva sai myös kaikki vaatteet, jotenkin naisten vaatteita on kivempi ja helpompi tehdä kuin miesten.

Sitten innostuin tekemään vauvanvaatteita, nämä on neulottu kaksinkertaisesta rullalangasta.Näitä olikin varsin mukava neuloa ja kiva kun pikkuiset saivat vaatetta päälleen!

Vähän isompia tyttösiä uusissa mekoissaan.

Tämä asu oli tilaustyö jo viime talvelta.

Näitä Stömsöstä tuttuja jakkuja on tullut virkattua useampia eri väreistä ja väriyhdistelmistä, villalangasta, puuvillalangasta ja pellavalangasta. 
Vielä pikkuinen mekko

Nämä mekot onkin jo myyty

Nämä tulivat mukaan Lahden nukkekotimessuille
 Kaikenlaista muutakin on tullut näprättyä, kuvia ei aina tule otettua. Kuten esimerkiksi kukka-amppeleita ja kukkia tein myös messuille, pannunalusia, tuossa kuvassa näkyvät laukut.

Suunnitelmissa olisi yrittää tehdä kankaisia vaatteita, tytöille kesämekkoja, miehille paitoja ja housuja. Kankaita minulla on valmiina odottamassa moneen lähtöön, inspiraatiota vain odottelen.

Varsinainen iso projektikin odottaa tuossa että innostuisin taas jatkamaan, nimittäin rintamamiestaloni 1:18 koossa. Siinä alkaa ajasta tulla tiukkaa, se pitäisi olla valmis näyttelyyn joka on ensi helmikuussa. 

Projekteja riittää muitakin, vanha kartano vaatii uudistamista, vitriiniin olisi tulossa uusi nukkekoti, nuket odottavat jo kärsimättöminä milloin pääsevät kotiin pois hyllyiltä pyörimästä.
Pari Lundbytäkin on odottamassa että otanko käyttöön vai myynkö pois mikä tietysti olisi järkevintä.

Kauppatalon lelukauppakin on vielä vailla joitakin hyllyjä, lelut pitäisi saada lattialta pois.
Ai niin ja pari pikkuista kaupparakennusta odottaa myös tyhjänä. En vaan ole vielä osannut päättää mitkä kaupat niihin tulee.
Mukavaa kuitenkin ettei ainakaan ole tekemisen puutetta ja aika kuluu kuin siivillä kun näitä minihommia värkkäilee. Aina kun onnistuu tulee hyvä mieli pitkäksi aikaa.

2 kommenttia:

  1. Voi ihanaa kun sait päivitettyä. Kyllä nuo sinun neulevaatteet ovat ihania. Laukkuja olet kerinnyt paljon tekemään, kiva. Ahkerilla käsillä on aina jotain tekemistä.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkkis! En itsekään ymmärrä miksi tämä päivittäminen on ollut niin vaikea aloittaa, ei siihen kuitenkaan niin kauaa edes mennyt. Olen itsekin iloinen että sain sen aikaiseksi, nyt on taas helpompi jatkaa. Tämä on hyvä tapa saada noita juttuja muistiin kun kaikenlaista kuitenkin tulee aina väsättyä.

      Poista